۲۴ ساعت

26 سپتامبر
۳دیدگاه

پیام تبریکی محترم عصمت رسا بمناسبت هجدهمین سال نشراتی سایت ۲۴ ساعت

( هجدهمین سال نشراتی )
تاریخ نشر : جمعه ۴ میزان  (مهر ) ۱۴۰۴ خورشیدی ۲۶ سپتامبر  ۲۰۲۵ میلادی   ملبورن  استرالیا

با کمال مسرت و افتخار، هجدهمین سال‌روز تأسیس و فعالیت پُربار سایت وزین و معتبر ۲۴ ساعت را به گرداننده و بنیان‌گذار پرتلاش آن، ژورنالیست با سابقه، مبتکر و محبوب محترم محمدمهدی بشیر و به تمام همکاران و خوانندگان گرامی این رسانه تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

بی‌تردید، «۲۴ ساعت» در این سال‌ها به عنوان یکی از پایگاه‌های موثق خبری و تحلیلی، نقشی ارزشمند در آگاهی‌دهی، بازتاب واقعیت‌ها و تقویت فرهنگ گفت‌وگو ایفا کرده است. استمرار این راه، بیانگر تعهد حرفه‌ای، پشتکار و صداقت گردانندگان آن است.
آرزومندم این رسانه مردمی همچنان در مسیر اطلاع‌رسانی بی‌طرفانه و سازنده بدرخشد و در راه خدمت به جامعه و کشور ما توفیق‌های روزافزون به‌دست آورد.
با احترام
عصمت رسا

 

 

۳ پاسخ به “پیام تبریکی محترم عصمت رسا بمناسبت هجدهمین سال نشراتی سایت ۲۴ ساعت”

  1. admin گفت:

    دوست عزیز جناب آقای رسا از پیام زیبای تان صمیمانه تشکر نموده ، ضمن عرض تبریک متقابل سعادتمندی شمارا تمنا دارم.
    باعرض حرمت
    قیوم بشیر هروی
    ملبورن – آسترالیا

  2. مهدی بشیر گفت:

    دوست نهایت عزیز جناب آقای عصمت رسا ، جهانی سپاس از پیام زیبا تان . هجدهمین بهار نشراتی سایت ۲۴ ساعت بشما دوست گرامی ، خواننده گان محترم و همکاران عزیز مبارک به آرزوی سلامتی شما . مهدی بشیر

دیدگاه بگذارید

لطفاً اطلاعات خود را در قسمت پایین پر کنید.
نام
پست الکترونیک
تارنما
دیدگاه شما